Firmaet SinaiaBee opstod på bagrund af en familierejse, på 4 måneder til Sri Lanka og Indien i 2016, sammen med min mand og små tvillinger.

Efter at have arbejdet som skolelærer i en årrække, var tiden kommet til at realisere drømmen om at blive selvstændig. Vi gik på opdagelse i Indiens farverige basarer i 40 graders varme og besøgte et utal af små familiedrevne fabrikker og virksomheder, i håbet om at finde nogle spændende og anderledes produkter, som vi kunne tage med hjem til Danmark – hvilket lykkes!

I en lille landsby i det sydlige Indien opdagede vi et lille familieejet væveri som igennem generationer har produceret indiske vaffelvævede håndklæder, som de kun har solgt til andre lokale virksomheder i området. Herfra har vi hjembragt hurtigttørrende håndklæder, i de mest vidunderlige pangfarver og nu også i lækre skandinaviske kulører. Vi nyder at kunne støtte små lokale virksomheder og ser frem til at arbejde hårdt på, at få spredt dette spændende produkt ud, ikke kun for forbrugerne eller vores egen skyld, men også for at kunne støtte lokalt i Indien. Bl.a. har kun 4 bestillinger fra os betydet, at de nu har fået købt 2 nye computerstyrede væve.

 

I Jaipur viste vores taxa chauffør os hen til to brødre fra Kashmir som producerede deres egne tørklæder på familiens lille fabrik i Kashmir. Fra dem har vi opkøbt lækre sjaler og tørklæder i diverse designs, og de er af så høj kvalitet og utrolig bløde, at selv den mest uld-skræmte person køber dem 🙂

I nord Indien, i den skønneste lille by Dharamsala, hvor selveste Dalai Lama har sit tempel, mødte vi Ritt fra Nepal, som forhandler de skønneste Yak-uld tæpper, som vi forelskede os i.
Vi har taget en række skønne farver, størrelser og designs med os hjem.

I New Dehli fandt vi vores sidste nye skud på stammen; Cashmere Ponchoer i de smukkeste naturfarver, hos en lille producent som skægt nok også er fra Kashmir.

Nyd turen igennem SinaiaBee’s univers.